Agent vânzări soluții tehnice

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

 

 
Spectra Professional UV Solutions este în căutarea unui profesionist dedicat și dornic să livreze soluții inovatoare clienților, care să se alăture echipei noastre în rolul de Agent vânzări B2B.

De ce să vii la noi?

De peste 10 ani, Spectra Professional UV Solutions oferă consultanță, echipamente și accesorii pentru dezinfecția apei, aerului și a suprafețelor

Împreună cu echipa noastră, misiunea noastră este să oferim clienților noștri cele mai bune soluții UV pentru dezinfecția fiecărui mediu cu care se poate intra în contact.

Credem în excelență operațională atunci când livrăm soluții la cele mai înalte standarde de calitate, dedicare permanentă, prin susținerea unui mediu orientat către găsirea de soluții creative și responsabilitate socială, folosind soluții ce nu provoacă daune și au impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Află mai multe despre noi www.spectra.ro și pe paginile noastre de Linkedin și Facebook.

Misiunea rolului este de a  contribui direct la atingerea obiectivelor de vânzări, precum și la buna relaționare a companiei cu partenerii și clienții săi, urmând procedurile existente. 

Postul se află în subordinea Directorului General, alături de colegi din alte departamente. 

Durata contractului: nedeterminată

Program de lucru: full time, cu prezență fizică la biroul din Brașov

Responsabilitățile postului sunt:

Căutăm coleg/ă care să:

Oferim:

Pentru a ne asigura că alegem cel mai potrivit coleg sau cea mai potrivită colegă pentru echipa noastră, procesul de selecție se desfășoară în trei etape. Toate aplicațiile sunt confidențiale și numai candidații selectați vor fi contactați în maxim 14 zile de la data aplicării.

Trimite CV-ul tău la adresa alăturată pentru a primi toate informațiile necesare: contact@spectra.ro

Vino alături de noi, în echipa SPECTRA!