Despre noi

Oferim soluții personalizate pentru dezinfecția mai multor tipuri de mediu.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a ne îndruma clienții în alegerea soluției UV ideale pentru afacerea lor.

Avem parteneriate puternice cu companii de top din industria echipamentelor de dezinfecție: HANOVIA, BERSON, LIGHT PROGRESS, SITA, UVpro, Heraeus, Light Sources, Atlantic, UV-Technik, SterilAIR, PURO, ORCA, Wedeco și altele. Calitatea este cel mai important aspect al tehnologiei UV pe care o folosim în soluțiile noastre de dezinfecție.

Misiune

Despre

Ultraviolete

Lumina Ultravioletă (cunoscută și sub numele de raze UV) este o radiație electromagnetică cu unde scurte capabilă să sterilizeze suprafețele cu care intră în contact. Numele provine de la componenta violetă a spectrului de lumină. Razele UV sunt invizibile și se clasează intre radiația Röntgen (raze X) si lumina vizibilă ca intensitate și lungime de undă.

Dezinfecția cu UV este un proces ce nu implică substanțe chimice.

Utilizarea razelor UV în procesele de dezinfecție oferă multiple avantaje în diverse medii: aer, apă și suprafețe. Soluțiile fără substanțe chimice sterilizează suprafețele fără a le provoca daune. Cu toate acestea, tehnologia UV (lămpi, de exemplu) nu trebuie confundată cu lămpile solare sau sistemele cu lumină neagră, care sunt cu undă lungă și nu au efect bactericid.

Lungimea de undă este exprimată în nanometri si descrie lungimea unei raze UV.

Aproximativ 95% din energia UV produsă de lămpile bactericide este egală cu 254 nanometri. Această lungime este la cea mai mare eficiență în procesele de dezinfecție și este letală pentru viruși, bacterii și mucegai.

De-a lungul deceniilor, tehnologia UV a devenit cunoscută ca o opțiune eficientă, economică și sigură pentru dezinfecție.

Light

Despre

Tehnologia UV

Dezinfecția apei, aerului și suprafețelor se bazează pe efectul bactericid al radiației UV-C. Radiația UV nu este vizibilă pentru ochiul uman și este a doua ca nivel de intensitate, după Razele X.

În Spectrul UV, lungimea de unda UV-C este cea mai puternică.

Lungimea UV-C este capabilă să absoarbă rapid ADN-ul, ARN-ul și proteinele. Se numește bactericid datorită efectului său de neutralizare asupra virusurilor și bacteriilor. Cel mai eficient proces se întâmplă între 205-280 nanometri.

Reacția fotochimică blochează replicarea și multiplicarea microorganismelor prin afectarea șirurilor din ADN / ARN. Acest proces dezactivează microorganismele.

Lungime de unda