STOP iritațiilor ochilor și ale pielii din cauza apei clorinate din piscine – sistemul UV SWIM LINE

Campania Curentă

Sistemul UV SWIM LINE dezinfectează apa din piscine, distruge microorganismele la nivel celular și apără sănătatea înotătorilor


De cele mai multe ori, înotătorii sunt afectați de inhalarea sau ingerarea apei din piscine ce conține clor, folosit pentru dezinfecție. Folosirea unor sisteme UV rezolvă această problemă, putând fi folosit cu ușurință în instalația existentă.

Dezinfecția cu UV este foarte eficientă în eliminarea oricăror bacterii, viruși sau mucegaiuri din apă, inclusiv Cryptosporidium și sporii săi, care sunt rezistenți la clor. Un alt avantaj major al UV este că reduce considerabil cantitatea de clor necesară pentru menținerea nivelului de igienă. Acest lucru reduce problemele asociate cu produsele secundare ale clorului, cum ar fi cloraminele, care se formează atunci când clorul liber reacționează cu transpirația sau urina din apa piscinei.

BENEFICIILE:

 

O lucrare recentă din European Respiratory Journal a corelat nivelurile ridicate de astm la copii cu înotul în piscine în aer liber clorurate. Cloraminele sunt, de asemenea, foarte corozive și provoacă deteriorarea semnificativă a structurilor fizice ale unor piscine interioare, ceea ce poate ridica probleme de siguranță.

Spectra UV are soluția perfectă pentru piscine: gama de sisteme UV SWIM LINE care asigură dezinfecția sigură și eficientă a apei din piscină, îndepărtând în același timp cloraminele dăunătoare. Având la bază tehnologia expertului Hanovia în dezinfecție a apei, sistemul UV SWIM LINE implică costuri de capital și de operare mai mici decât sistemele UV comparabile.

SWIM LINE dezinfectează simultan și îmbunătățește calitatea apei pentru înotători. Apa care trece prin sistem este expusă la lumina UV, care distruge microorganismele la nivel celular. Când este cuplat cu tratamentul cu clor, oferă o a doua barieră foarte eficientă împotriva infecției cu microorganisme rezistente la clor, cum ar fi Cryptosporidium și Giardia.

Despre compania noastră, produsele și serviciile comercializate precum și toate detaliile tehnice necesare, puteți găsi informații pe spectra.ro

Apelați-ne la numărul 0770.187.379 sau trimiteți un e-mail: contact@spectra.ro, dacă aveți întrebări despre soluția tehnică UV potrivită.

Avantajele sistemului UV SwimLine

Dezinfecție fără substanțe chimice; clorul inhalat sau ingerat în mod regulat duce la disconfort și greață
Se integrează cu ușurință în instalația existentă și poate fi folosit și pentru apa sărată
Reglarea automată a puterii lămpii UV în funcție de debit, pentru a reduce consumul de energie electrică.
Facturi mai mici la apă, deoarece este nevoie de mai puțină apă pentru a dilua și spăla piscinaa scurgerilor de apă

Produsele campaniei

SwimLine PH pentru dezinfectie piscine si unitati de agrement, producator Nuvonic (Hanovia)

SwimLine PQ IL sterilizator UV pentru piscine si centre spa, producator Nuvonic (Hanovia)

Campanii recomandate

STOP incendiilor din bucătării, cauzate de grăsimile depuse în hotele profesionale

Tehnologia cu raze UV+Oz  este cel mai eficient mod de a elimina grăsimile din hote de bucătărie. Sistemul ideal de ventilație dintr-o bucătărie...

Sistem UV pentru purificarea apei de uz casnic

Despre produs Calitatea apei potabile se poate schimba în timp și poate deveni contaminată microbiologic. Grupul VIQUA HOME ofera sisteme UV compacte,...

Vezi mai multe