Sterilizatoare Apă UVUV STYLO F, sterilizator UV pentru dezinfectia bazinelor de stocare lichide producator Light Progress

Sistem UV pentru dezinfecția aerului si a suprafetelor din bazinele de stocare lichide, putere lampa UV-C pana la 75W, IP 68

UVpro FM 40 pentru dezinfectie lichide din bazine, producator Nuvonic (ORCA)

Sistem UV pentru dezinfectie lichide din bazine, putere pana la 82W, IP68, material otel inoxidabil, cablu 10m, durata de functionare a electronicelor pana in 10 ani

 
S-a demonstrat în repetate rânduri faptul că lumina ultravioletă reușește să combată peste 99% din agenții patogeni prezenți în aria asupra căreia este emisă, ceea ce înseamnă că utilizarea unor sisteme speciale UV de dezinfecție este o metodă eficientă de eliminare a tuturor bacteriilor, virusurilor și germenilor periculoși. Aceste sisteme sunt utilizate la scară largă în nenumărate industrii, ajutând la menținerea unor medii sigure și igienizate, cu minim de efort și costuri reduse.

Avantajul prim pe care sterilizatoarele UV îl dețin este faptul că pot fi utilizate cu aceeași rată de succes în apă sau pentru a decontamina aerul, atât timp cât alegi doza uv potrivită fiecărei cerințe de dezinfecție. Acest lucru înseamnă că poți reduce la zero riscul de contaminare dintr-un anumit spațiu prin simpla montare strategică a unor lămpi UV.

Sterilizarea Apei cu Ultraviolete - Recomandări de la SPECTRA - PROFESSIONAL UV SOLUTIONS Professional UV Solutions

În ceea ce privește sterilizarea apei, sterilizatoarele UV sunt o soluție optimă atât din punct de vedere practic, cât și financiar. În asociere cu sisteme de purificare, acțiunea luminii UV elimină toți factorii de risc din apă instant, chiar și acei agenți patogeni rezistenți la clor, fără ca radiațiile emise să prezinte vreun pericol. Se reduce astfel nevoia de a utiliza substanțe chimice toxice, în timp ce toată apa din sistem va putea fi utilizată eficient, fără a înregistra pierderi.

Specialiștii SPECTRA - PROFESSIONAL UV SOLUTIONS recomandă diverse sterilizatoare UV apă în funcție de aplicația în cadrul căreia urmează să fie utilizate. Așadar, dacă vrei să dezinfectezi bazine de stocare pentru lichide, sistemul UV STYLO F ar putea reprezenta soluția ideală. Este ușor de montat și utilizat, rezistent la factorii de uzură la care este expus și cu o eficiență demonstrată în fața tuturor organismelor care ar putea exista în aer.

Pentru purificarea apei în vederea transformării acesteia într-o sursă potabilă, sistemul UV NuHanovia ProLine PQ AL este excelent pentru a fi utilizat în cadrul unor comunități mici și medii, în timp ce sterilizatorul UV pentru apă Wedeco AQUADA este destinat uzului casnic, iar Hanovia ProLine PQ EO este un sistem UV pentru dezinfecția apei de uz municipal.

Procesul de achiziție este unul intuitiv și orientat către client. Așa se face că, indiferent de dispozitivul pe care îl vei alege, costul nu este una prestabilit, ci se calculează în baza cerințelor specifice pe care le comunici. Așadar, dacă îți dorești să beneficiezi din plin de avantajele pe care SPECTRA - PROFESSIONAL UV SOLUTIONS le propune, tot ce trebuie să faci este să analizezi și să compari cu mare atenție sterilizatoarele UV disponibile și să soliciți detalii tehnice și de pret. Cerința ta va fi preluată de un membru al echipei care va te ajuta să finalizezi ultimele detalii.